Waar kunnen we je mee helpen?

Optimalisatie van je website

Meer duidelijkheid en meer omzet

Via een grondige analyse van je website of webshop krijgen we een duidelijk beeld van de sterke en zwakke punten. Op basis hiervan kunnen we de site bijsturen, wat op korte of middellange termijn resulteert in meer omzet en duidelijkere communicatie naar je klanten.

Automatisatie van repetitief werk

Meer vrije tijd

Genoeg tijd verloren met het manueel aanmaken van offertes, behandelen van contactaanvragen of uitsturen van nieuwsbrieven? We hebben ruime ervaring met het automatiseren en digitaliseren van allerhande administratieve bezigheden er kunnen je zowel advies geven als automatiseren.

Optimalisatie van bedrijfsprocessen

Minder foutmarge

Lab16 is gespecialiseerd in integraties met verschillende CRM en ERP pakketten. Dit gaande van een eenvoudig offerteformulier gekoppeld aan een CRM zoals Teamleader tot volledige en real time product- en stock synchronisaties met op maat gemaakte ERP pakketten. Verlies nooit nog een contactaanvraag, offerte of bestelling uit het oog.

Van visie naar strategie

Lab 16 leeft zich in in de visie van je onderneming. Op basis van deze visie helpen we je doelen in kaart te brengen en deze via een directe en persoonlijke aanpak uit te werken.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele freelancers om een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden, steeds volgens je wensen en budget.

Een nieuwe website of webshop bouwen, een bestaande website herwerken of automatisatie van bepaalde processen, bij ons kan je altijd terecht om je online verhaal verder uit te bouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?